Reviews


5 stars after 231 reviews
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Cola was vergeten. Kan gebeuren. Opnieuw gebracht. Milkshake zag eruit alsof iemand erin gekotst had. Wrap was niet gedraaid dus bij open rollen van folie, viel alles uit de papieren verpakking. Koolsla met rozijnen? Nog nooit meegemaakt. Gelukkig weet ik beter en werken jullie hard en doen jullie het normaliter hartstikke goed. Wilde het verder allemaal wel even gemeld hebben. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pasta was delicious This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen 4/22/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service!! En heerlijk gegeten! 2x ging er iets mis en alle 2x werd het netjes aangegeven en besproken wat er als optie was! Fijn dat ik zo geholpen kon worden =D 4/22/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd maar het heeft 1uur geduurt voor dat bestelling werd afgeleverd. Heeft langer geduurt dan was aan gegeven. Jammer. 4/12/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Favoriete fried chicken in Den Haag, daarom al vaak hier geweest. We merken echter wel dat de grote kipstukken steeds vaker voor de helft de korst missen. Beetje jammer! 4/9/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/30/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging uiterst vriendelijk! 3/30/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen en afhalen, altijd op tijd klaar. Erg goede kwaliteit kip ook, al lijkt er iets veranderd aan de grote stukken kip en tenders. 3/21/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie foto's en milieu bewuste verpakking. 3/15/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
I was through your app notified that my order was ready, however it was not ready I had to repeat myself 4 times with a simple last name. The chicken had hardly any batter on it also bare as far as skin. The onion rings were soggy. Ik vind het jammer. The quality of service and food both have went really down hill. 3/5/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor 50 € besteld. 1 pepermuntje 1 servetje en 1 nat doekje Geen rietjes bij de milkshakes Beetje jammer Eten verder prima ! 3/5/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Order was placed for delivery 17.30-17.45 Confirmation said it was for 17.30 Delivery person arrived at 17.05 Very displeased that time is ignored on order. What if I had not yet been home? And why offer a time if it will not be honored? 2/21/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ow Ow Ow! (x2 over SBSP) [SBSP] The Krusty Krab pizza is the pizza for you and me! The Krusty Krab pizza is the pizza [Squidward] And my feet are killing me [SBSP] The Krusty Krab pizza is the pizza for you and me! The Krusty Krab pizza is the pizza free del-i-very The Krusty Krab pizza is the pizza very ta-as-ty ...It's for the customer! [Squidward] Who cares about the customer?! [spng]I do! [squid]WELL I DONT! (evry thing stops)[sponge](gasp!)SQUIDWARD! The Krusty Krab pizza is the pizza absolutivaly [SBSP rap] "ba ba ba ba pizza co co cling cling tish pizza tee tee oga ba ta du du du du pizza do do dugga da da pizza du do duga ding" 'Krusty Kraahyahayabyahahyab Pizza, is the pizza for, (high pitched spongebob) you and meheeheeheeee!' 2/18/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Order was wrong. Paid extra for a large oreo shake got a small vanilla shake 2/17/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke warm en mooie uitstraling 2/12/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Site was moeizaam. Sloeg steeds terug. Niet makkelijk. Vast mogelijkheden om dit veel makkelijke en goed te maken. 2/7/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend aardige bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
eten was erg lekker en snel bezorgd, maar de saus die ik bestelde en betaalde was niet aanwezig. ook viel het mij op dat de nuggets maar 9 stuks waren, ipv de 10 bestelde. 1/27/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat lauw was de kip, de smaak was goed en lekker. 1/17/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dus je belt om te vragen waarom de couponcode niet werkt en dan krijg je keurig helder antwoord. Als je dan tijdens 't gesprekje ook nog achterhaalt dat het opmerkingenveld op de bestelpagina niet onder ogen van de voedselbereider komt, meld je terloops dat je geen slagroom op die peperdure frappuccino wil. "Nee, ik onthoud uw naam. Als u nu bestelt, dan zie ik dat straks en maak ik 't in orde." Twintig minuten later wordt er bezorgd. Driemaal raden wat er op die milkshake zat? Laat ik met alle constructieve intenties nog 'n laatste poging doen om 't product beter te krijgen. Een product is overigens niet alleen het voedsel dat in 't doosje wordt afgeleverd. Volgens Kotler is dat dus ook de service om de maaltijd te bezorgen en de informatie die wordt geboden voordat aanschaf plaatsvindt. Over dat laatste gesproken: de website verdient hier en daar nog wel wat aanpassingen. Laat hier interaction designer naar kijken, want het scheelt geld als klanten door irritatie wegklikken. Om te beginnen dat opmerkingenveld: zorg dat klanten hier iets kunnen invullen dat ook onder ogen van de keuken komt of maak duidelijk dat het veld slechts bedoeld is voor de bezorger (bijv. 3e bel rechts 6 keer aanbellen). Daarnaast zou ik nog 'ns kritisch kijken naar het selectiemenu. Sommige dropdownboxen / buttons hebben een verplicht karakter, maar zijn voor het te bestellen item niet relevant en zitten derhalve de gebruiksvriendelijkheid in de weg. Als je bijvoorbeeld abusievelijk de bestelbutton bij het verkeerde menuutje aanklikt, dan ben je verplicht om eerst het selectiemenuutje dat verschijnt weg te klikken. In de gevallen dat je wél het juiste item hebt geselecteerd, wekken rood gearceerde dropdownboxen de irritatie op als je op de button Toevoegen klikt terwijl je nog niet hebt aangegeven dat je een 2e menu voor de helft van de prijs of een of ander sausje wil. En als je dan toch aanpassingen gaat verrichten aan je website: maak een optie voor bezorgfooi. Mensen hebben anno 2022 bijna geen cash geld meer in huis. En dan moet je als klant de bezorger smeken om 'n Tikkie te sturen, zodat je zijn/haar goede service kunt belonen. Bestellen via het alternatieve Thuisbezorgd.nl (waar die mogelijkheid wél wordt geboden) heeft geen nut. We zijn er immers achter dat de fooi die een klant via Thuisbezorgd.nl doneert, niet bij de bezorgers terechtkomt. Dat blijft achter in de kassa. Dit is voor de allerhoogste baas van ChickenCompany 'n regelrechte reden om z'n ballen uit z'n broek te schamen. Ik adviseer die grote baas dan ook met graagte om vanaf 2022 z'n personeel dat fooitje wél te gunnen. Ik ben ervan overtuigd dat de dienstverlening dan stukken beter wordt en ik hier niet hoef te klagen over producten die niet worden meegeleverd, zoals ik dat de afgelopen weken moest doen. Veel succes, This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb al 'n online formulier jullie kant op gedaan. Staat alles in. Eten was lauw, milkshake zonder rietje (voor de zoveelste keer) en dan ook nog slagroom op de frappuccino, terwijl ik in de aanmelding bijna had gesmeekt om frappuccino zonder slagroom. Lees potverdorie dat bestelformulier als klanten dat invullen. Ik zit toch niet voor de kat z'n tampon dat kutformulier vol te krassen? En dan dat rietje: een milkshake zonder rietje is als schoenen zonder veters. Je hebt er werkelijk geen moer aan. En dan als laatste: waarom krijg ik de ene keer een tsunami van tissues, handdoekjes, visitekaartjes en pepermunt terwijl ik 't andere keer niet krijg. Aan 't bestelbedrag kan 't niet liggen, want vandaag bestelde ik voor € 31,- en een 'n paar cent. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Favoriete fried chicken in Den Haag! Heeft iets van een eigen stijl/smaak. Tenders zijn bij de meeste restaurants een beetje saai en droog, maar hier erg lekker :) 12/25/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet lekker zoals normaal, kip was niet te vreten en net als rubber. Saus was compleet gelij en was niet te dippen, duidelijk niet vers vandaag. 12/20/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijk mensen die er verstand van hebben, heel goed 👍 12/10/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Rond 20:15 besteld met bezorging gepland om 21:00. Toen ik om 21:45 belde waar het eten bleef kreeg ik een bijdehand meisje dat zei dat er nog 10 wachtende voor mij waren en het nog een uur ging duren. Geen sorry of iets. Een teleurstelling 11/27/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip was deze keer helaas wat droog. 11/15/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Food is always tasty, fresh, and perfectly time for takeaway at the agreed time. Be cautious though that you get all ordered sauces, etc., as we find those are sometimes missing compared to what was ordered. 11/4/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 2 uur wachten nog geen levering. Te weinig personeel. Neem dan geen orders meer aan! 10/30/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit, heerlijk eten en snel bezorgd, waardoor alles vers en crispy was. 10/18/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen de tijd dat aangegeven was ook bezorgd 👍, het eten bij jullie is altijd lekker echt een aanrader voor iedereen. 10/4/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
kwaliteit was teleurstellend. De burgers waren gewoon niet lekker. bbq sauce was geen bbq saus, eerder een gekruide tomaten saus. Geen aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima. 9/22/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super lekker en vers voedsel!! Ook nog een aardige bezorger, TOPPIE !!! 9/21/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Presentatie echt mega service goed en kwaliteit naar behoren! 9/15/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Chicken Company Den Haag Torenstraat 140 070 – 2400 070
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Al een aantal keer heel lekker gegeten hier, maar vandaag was heel slecht. Friet en kip waren lauw en klam. Milkshake werd niet geleverd. Later nog iemand aan de deur met een milkshake die was omgevallen en dus teruggestuurd. Geen nieuwe ontvangen. Bijzonder slecht. 9/3/2021
Kip Company Den Haag 5 stars after 231 reviews
Kip Company Den Haag